30. januar 2021

Bela zima

V letošnjem letu nam je narava podarila nekaj idiličnih zimski dni. Ti dnevi so me spomnili na zimsko veselje iz otroških dni in tako je nastala še ena voščilnica v beli barvi.
 
 
 
Uporabila sem rezalne šablone Najlepši par in Cottage cutz Winter wonderland border in Woodland pine trees, ter embosirno mapico od Darice. Izreze sem lepila z 3D lepilnim trakom. Za poudarek snega sem uporabila Pentart Ice crystal pen.


In ujeti podrobnosti in dimenzijo voščilnice je bil večji izziv kot izdelava :)   .


Svoj izdelek prijavljam na/v: 
         
 Do naslednjič :) 

7 komentarjev:

  1. Čudovita voščilnica v beli barvi. Zelo mi je všeč! Hvala, da si se pridružila našemu izzivu v Veseli hiški.
    Valerija DT

    OdgovoriIzbriši
  2. Všečkam tvojo 3D zimsko pokrajino :). Je pa res težko ujeti tole belo v ojektiv, ne glede koliko plasti ima :(

    OdgovoriIzbriši
  3. Gorgeous! Thanks for playing along at Christmas 24!

    OdgovoriIzbriši
  4. This is stunning. I love all details in the diecuts. Great take on our white on white challenge at Christmas 24. Deborah. DT.

    OdgovoriIzbriši
  5. Such a beautiful and elegant card! I love white on white. Thank you for joining us at ABC Christmas Challenge. xx Wilma

    OdgovoriIzbriši
  6. Pravo zimsko idilo si ustvarila. Krasna voščilnica v belem. Hvala, ker si jo pokazala v galeriji Vesele hiške. Sonja

    OdgovoriIzbriši
  7. Najprej naj se dotaknem nove podobe tvojega spletnega dnevnika. Tako je kot bi odprl dodatna vrata v stanovanju. Pregledno in sistematično in točno se ve, kaj se pri tebi dogaja. . Včasih se je treba posvetiti kotičku, kjer objavljamo svoje kreacije, saj mu paše malo prevetritve. Tebi pa tudi da je bolj funkcionalen. Voščilnica, kateri si namenila belo barvo pa ravno paše v trenutno pokrajino, redko tako lepo pobeljeno. Že dolgo opazujem tole tvojo lepo embossing srajčko. Lep pripomoček, kot seveda tudi vse zgornje plasti.

    OdgovoriIzbriši