11. januar 2021

Rjavi jelenček med smrekami

Na blogu Die Traumfabrik - Dream factory  je še vedno v teku izziv #87, na temo filma Ailo-vo potovanje. Ključni motivi, ki se lahko uporabijo so: jeleni, gozd, sneg, severni sij, ...

Tokrat sem izdelala malo drugačno voščilnico, saj sem uporabila barve, katere so bile izbrane za januarski barvni izziv na blogu 52CCT.
 
Uporabila sem papir Maja Design Denim & Friends - Leather in beli fotokarton. Embosirna srajčka je od Darice, rezalne šablone od Najlepši par (Pravokotniki s šivi, Mini prazniki), Cottage Cutz (Woodland pine trees in Reindeer w/ Scarf) in Distress Ink Vintage photo, Ground espresso, ter Distress Oxide Mowed lawn.
 
Svoj izdelek prijavljam na/v:
 
Do naslednjič :)

5 komentarjev:

  1. So cute! Love the scene with all the cut outs! Looks wonderful!
    Thanks for joining us at Dream Factory!

    Hugs,
    Conny

    OdgovoriIzbriši
  2. Še ena tvoja odlična uporaba treh barv. Ti imaš pa na zalogi kar nekaj idej tega simpatičnega Ailota. tale je srečen in nagajiv na svojem sprehodu po gozdu. Pri tej voščilnici mi je še posebej všeč senčenje.

    OdgovoriIzbriši
  3. Awww, how cute is this!! Such a lovely winter scene and look at this adorable deer!! Thank you so much for this second wonderful entry to our Dream Factory challenge! Rosi x

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ...and thank you so much for playing along at 52CCT too! Hugs, Rosi

      Izbriši
  4. Krasno praznično voščilnico si naredila in se lepo uporabila moje barve :-)) Jelenček je prav simpatičen.
    Hvala, ker ustvarjaš z nami pri 52CCT.

    OdgovoriIzbriši