31. december 2020

2020 se poslavlja, dobrodošlo 2021

In že je tukaj četrtek 31.12.2020 - zadnji dan tega pestrega leta. Leto 2020 si bom verjetno zapomnila za vse življenje, čeprav bi nekatere dogodke najraje pozabila. A v tem letu se je zgodilo tudi nekaj lepih stvari in nepričakovanih presenečenj, katere bi z veseljem še enkrat ponovila. 
 
Nastalo je kar nekaj novih izdelkov in objav na mojem blogu. Našla sem še več navdiha pri čudovitih ustvarjalkah in idej, za katere upam, da bom uresničila.

Leto je bilo (pre)polno nepredvidenih dogodkov, ukrepov, omejitev in osebnih preiskušenj. A današnja tehnologija nam omogoča povezovanje na nov način in tako so se tudi v teh dneh rodila nova poznanstva, nova prijateljstva in stara so se še bolj okrepila. Čeprav ni bilo osebnega stika sem ostala povezana z prijatelji, ki smo si stali ob strani v teh dneh polnih vzponov in padcev. V tem času je podpora bljižnjih in zavedanje da v tem nismo sami  še kako pomembna, saj v slogi je moč in skupaj smo močnejši.


 
Vsem kreativnim dušam in prijateljem, ki se osebno poznamo ali ne 


Želim Vam kreativno leto 2021 polno ustvarjalnih navdihov in čudovitih izdelkov. 
Želim vam sreče, zdravja in veselja. 
Naj bo polno čarobnih, nepozabnih trenutkov, nasmehov in toplih objemov.
Najdite srečo in veselje v malih stvareh, saj te male stvari imajo lahko zelo veliki pomen.

Srečno 2021!



Vse lepo vam želim in čudovite prve dni novega leta :)
Mojca

1 komentar:

  1. Draga prijateljica, lepo in čisto vse je res, kar si zapisala. Negativne preizkušnje so vzbudile pozitivne možnosti in druge kvalitete življenja. Za temi moramo stremeti in če bo na le dano tudi ustvarjati in krepiti dušo. Izbrala pa si slikico izdelka, ki krasi mojo poličko in vsakič, ko pogleda se znova navdušena nad to sceno.

    OdgovoriIzbriši